Care mai este situația epidemică în statele „hipervaccinate”?


Iată mai jos o diagramă interesantă despre decesele COVID din perioada 1.09.2022 - 25.12.2022. Am realizat-o folosind datele centralizate în diverse surse disponibile pe internet, proces necesar întrucât „vaccinurile antiCOVID sunt sigure și eficiente”, întrucât „ele sunt singura soluție pentru a ne scoate din pandemie”, întrucât „Chile, Portugalia sau Danemarca au învins pandemia datorită vaccinării” (vezi bombardamentul mediatic din urmă cu peste un an), întrucât „o rată de vaccinare de 80-100% ar asigura imunitatea de turmă cea salvatoare care nu ar mai provoca decese” ș.a.m.d. 

Nu am uitat propaganda făcută poțiunilor magice, numite „sigure”, dar cu efecte cercetate în mai puțin de un an, riscurile și întrebările din spatele acestora, presiunea pusă pe angajați să le ia, Certificatul Vrăjelii și celelalte măsuri aberante și ineficiente! Nu am uitat armata scoasă pe străzi să împuște virusul sau amenzile primite pentru nepurtarea măștii când umblai singur-cuc prin oraș! Nu am uitat morții îngropați în saci de plastic și nici suferințele din timpul epidemiei, multe dintre ele evitabile în condițiile unui sistem normal social, politic, economic și de sănătate! Nu am uitat cum aparatul media a devenit bocancul drept al aparatului politic, în timp ce instituțiile de forță, prin amenzile date, s-au făcut bocancul stâng al puterii! Nu uităm! 

Și da, nu veți mai citi știri despre Chile, Portugalia, Danemarca, Canada, Australia și altele, care au în continuare mai multe decese zilnice COVID decât România, chiar dacă sunt „hipervaccinate”. Ele „au ieșit din pandemie” la începutul lui 2021... Probabil tot acele trei lulele nevaccinate sunt scoase responsabile... Tot Djokovic este de vină pentru situația din Australia... 


de Ionuț Tudose
26.12.2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu