Rezultate bac ale absolvenților care s-au pregătit și cu ajutorul Geografilia

          Absolvenții care au învățat de pe Geografilia mi-au lăsat următoarele comentarii, chiar după ce și-au aflat rezultatele. Le-am adunat pe toate în acest articol pentru a mă lăuda cu ei. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase! (n.m.: construcțiile gramaticale le aparțin!). Pentru următorii la rând, toate articolele din Geografie BAC le găsiți aici!

Anonim:
”Am luat 9,15 la geografie. M-a ajutat foarte mult acest site, multumesc GEOGRAFILIA! :)”

Valentina Lungu:
”Buna ziua! Ma ajutat foarte mult site acesta si cele 100 de variante, nota la geografie este 8.88. Va multumesc foarte mult”

Anonim:
”8.75 , invatat sumar (liceu frecventa redusa). multumim pentru tot!”

Ștefan Ștefan:
”Salut! Multumesc pentru toata munca depusa pe site mai ales pentru sectiunea BAC. 8,1 am luat in conditiile in care m-am apucat sa invat cam cu o saptamana inainte.”

Co:
”Domnule profesor, stiti ca v-am spus intr-un comentariu anterior ca voi lua o nota buna, dar nu va fi nota 10? Ei bine, am luat nota 10!!! Sunt foarte fericita!♡. Va multumesc!”

Anonim:
”100% util! in special animatiile! multumim pentru munca depusa pentru acest site! respect!”

Ao Akoua:
”Da, cu ajutorul vostru am luat bacul. Sunteti minunati dar cred ca suntem cam subapreciati. Cuvintele mele sunt nimic pe langa ce sentient mare de respect am fata de voi. Doar de pe net am invatat si am luat 7.50 la geografie in 2 saptamani! Nu ma simteam bine daca nu va lasam un mic mesaj de multumesc mult!”

Cătălina Pop:
Buna seara ! Aş dori, la rândul meu,să vă multumesc m am pregatit de aici atat pentru olimpiada si drept pentru care am ajuns pe etapa nationala cat si pentru bacalaureat si am luat 9.40 ..imi e umpic ciuda ca m am gresit la calcule adica am copiat gresit de pe ciorna dar se mai intampla , emotii etc.In definitiv pot aprecia faptul ca acest site este extrem de util si munca pe care dumneavoastra o depuneti e admirabila, va rog sa continuati sa o faceti tot asa de eficient ,detaliat si punctual ! Va multumesc din nou si tot respectul ! 🙂

Viorel:
Mulțumesc că existați! Timp de o lună 3-4 ore pe zi am învățat (ca pentru școala de șoferi subiectele în dreapta și rezolvările în stânga) iar nota finală 9,05. Încă odată MULȚUMESC.
Viorel
Galați.

Ionuț Tudose
13.07.2016

12 comentarii:

 1. Ionuț, e foarte util acest site. L-am recomandat elevilor mei , dar l-am folosit și la pregătire, inclusiv toate materialele postate. Peste 70 % din elevii mei au luat note între 9 și 10 la bacul de geografie. Îți mulțumim!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum sa nu se ia note asa mari cand subiectele au fost mult mai accesibile (uimitor de usoare si pentru ei), mai ales subpunctul E de la toate subiectele. Acum toti se mandresc si se lauda ca au note mari. Daca aveau subiectele din anii anteriori (cand se cereau> de calculat ponderi, densitati, plus de prezentat o gramada de cauze si factori s.a.), mai luau asa note? Pai va raspund ca in niciun caz, nu luau notele asa mari daca stateau 1-2 saptamani pe acest site si daca nu invatau. Trist cu ce se intampla in perioada actuala si cu aceasta meritocratie promovata de acest site, in folosul contorizarii de vizualizari. Eu zic sa terminati cu linguseala, aratata de unii profesori si elevi postaci, si cu subiectivsmul!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu încurajez pe nimeni să se apuce de învățat cu 1-2 săptămâni înainte, ci să învețe tot anul. În rest e opinia dvs. Dar nu încercați să înăbușiți bucuria unor copii, care s-au străduit și au trecut cu brio de un examen, pentru că e păcat...

   Ștergere
 3. Subiectele au fost intr-adevar accesibile. Varianta de rezerva propunea subiecte un pic mai sofisticate, care le-ar fi dat batai de cap. A fost norocul lor. Oricum ar fi, din an in an elevii primesc subiecte din ce in ce mai usoare.

  RăspundețiȘtergere
 4. Stimate domn profesor, nu am cuvinte cum sa va multumesc! Meritul va apartine in totalitatea, dumneavoastra si efortului alocat noua elevilor. Astazi s-au afisat rezultatele, iar la geografie am luat 9.65, invatand numai de pe acest site. Multumesc! Sa va dea Dumnezeu sanatate!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi pui și mie o lumânare la biserică (la vii), numele „Ionuț”.

   Ștergere
 5. Am invatat intr-o luna de pe acest site minunat cat n-am invatat in 4 ani de liceu, eram corigent la geografie pe primul semestru (nu ma interesa ce preda profa, in timp ce eu studiam economia indiei, ea ma stres cu intrebri de clasa a 5-a) , am descoperit site-ul in semestrul al II-lea si nu numai ca am reusit sa nu raman pe vara dar am luat si nota 9 in bac la geografie, sunt foarte recunoscator, multumesc mult pentru toata munca depusa la acest site.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oo, foarte bine. Știu cum e să nu fii pe aceeași lungime de undă cu profesorul de la clasă. Am pățit și eu cu profesorii mei de la alte discipline...

   Ștergere
 6. Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi!Poate subiectele de la bac nu au fost extrem de complexe, dar acest site demonstreaza ca modul in care se preda o materie influenteaza decisiv gradul de intelegere a acesteia de catre elev. Am luat 9,25 la geografie (si sunt putin nemultumit de mine), insa meritul dumneavoastra depaseste 50% in aceasta reusita. N-as fi luat niciodata aceasta nota invatatand din manual. Respect!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vă mulțumesc pentru efortul depus, am obținut nota 9.30 la simulare învățând numai de pe geografilia. Felicitări foarte util site-ul!����

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E bine. Succes la vară! Sper să iei 10. Poți consulta și alte surse (caietul, profesorul de la clasă, manualul).

   Ștergere