Marșul pentru viață, Urlați Prahova 26.03.2016

          Chiar dacă nu au legătură cu Geografia, public aici fotografiile și filmulețul de la Marșul pentru viață din Urlați. Acesta s-a desfășurat astăzi în peste 100 de orașe ale țării și urmărește reintrarea în normal a atitudinii față de viața omului, care începe din momentul concepției. Un marș pentru viață, pentru familie, pentru femeie, pentru mame, pentru copiii născuți și nenăscuți. La urmă de tot este filmulețul.




















___
Dacă ți-a plăcut acest articol, mă poți susține pentru munca depusă printr-o donație.

de Ionuț Tudose
26.03.2016

3 comentarii:

licariri spunea...

Sper să dea roade aceste manifestări.Dacă am fi mai credincioși! Dacă am fi mai conștiincioși!....Cred că originea tuturor lucrurilor este credința.

AdminGeografilia spunea...

Așa este. Și încrederea în Dumnezeu mai e importantă. Apropo de avorturi. Mulți care fac avorturi au credință în Dumnezeu, dar nu au și încredere în El. Nu au încredere că Dumnezeu le va trimite ajutor prin cineva sau ceva să-și crească copilul și să nu-l omoare...

Florin Daniel Petcu spunea...

oare copiii chiar stiu ce striga, sau le-a spus preotul din filmare ca e bine sa strige asta? Copiii din filmare nu pareau mai mari de 12-14 ani, motiv pentru care ma indoiesc ca au avut ore legate de avort si educatie sexuala la scoala. de ce nu vad nicio profesoara sau mama care striga odata cu copiii?

Trimiteți un comentariu